Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

02 augustus 2007

NIVO Sparta - FC Den Bosch

Het is al bijna een traditie aan het woorden, een oefenduel tussen NIVO 1 en FC Den Bosch eind juli. Ook dit jaar kwam het elftal van Theo Bos weer naar Zaltbommel en wel op dinsdag 31 juli. Het was voor de NIVO-volgers de eerste gelegenheid om de nieuwe spelers aan het werk te zien in een wedstrijd, daarnaast was het een weerzien met oude bekenden.

Door de nodige afwezigen moest trainer Bert Ruijsch op verschillende posities improviseren. Het eerste elftal bleef desondanks goed op de been al kon het in aanvallend opzicht allemaal wel beter. Alle aanwezige spelers kregen van Ruijsch de nodige speeltijd en tegen FC Den Bosch werd met 4-0 verloren na een 3-0 ruststand.

Opstelling Nivo-Sparta: Van der Cammen (46. Van der Ley), Bijl, Brothwell (60. Blom), Netten, Van de Pas (46. Saidjan), Janssen (63. Salzmann), Peelen (46. Van den Berk), Paijmans, Verhagen (70. Mansouri), Cevat (46. Van Geffen), Van der Sanden.

Scoreverloop: 29. Van der Biezen 0-1; 33. Wau 0-2; 34. Van der Biezen; 71. El Makrini 0-4