Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

25 november 2007

Verlies tegen GVVV

Geen winst in de eerste cruciale wedstrijd richtin de winterstop. Er werd op het eigen Eurosportpark met 2-1 verloren van GVVV uit Veenendaal. In de eerste helft kwam Nivo er niet aan te pas en stonden de gasten terecht met 2-0 voor. In de tweede helft ging het al direct beter, mede door het inbrengen van Brothwell. Via een strafschop van Theo van Geffen kwam Nivo al vroeg in de tweede helft terug in het duel.

Nivo zou 25 minuten voor tijd met een man minder door moeten gaan, Brothwell kreeg in een tijdsbestek van 2 minuten tot twee keer toe een gele kaart van scheidsrechter Landman. In het duel zouden later ook Van Hoof (GVVV) en Stephan Netten het veld moeten verlaten met een directe rode kaart. Van Hoof wegens slaan, Netten vanwege een vermeende kopstoot welke werd waargenomen door de assistent-scheidsrechter. De kaartenregen kwam het spel van Nivo niet ten goede en de wedstrijd liep dan ook snel naar zijn einde. Verlies dus tegen GVVV, zaterdag moet Nivo tegen Bennekom opnieuw aan de bak.

Opstelling Nivo-Sparta: Van der Cammen, Janssen (46. Brothwell), Netten, Blom, Van Heijnsbergen, Paijmans (65. Peelen), Verhagen, Van den Berk, Van Geffen, Cevat, Van der SandenScoreverloop: 23. Al Mansouri 0-1; 41. Van Doorn 0-2; 50 Willemse 1-2 (eigen doelpunt)Bijzonderheden: Rode kaart; 68. Brothwell (2x geel); 83. Netten; 83. Van Hoof (GVVV)