Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

30 juli 2008

Den Haan moet schuiven voor duel tegen Den Bosch

Nivo Sparta speelde dinsdagavond haar traditionele oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch. Trainer Philip den Haan moest flink schuiven in zijn elftal door het gemis van maar liefst tien spelers en daarnaast een aantal spelers die pas maandag weer de trainingen hadden hervat.

Onder de afwezigen ook de keepers voor komend seizoen en zo stond Rean Bok onder de lat. Daarnaast maakte ook drie vrienden uit Antwerpen van de Braziliaanse nieuweling Akin dos Santos hun opwachting in het eerste elftal van Nivo Sparta. Nieuwelingen als Zouhair Meskal, Barry Bouta, Mark Santegoets, Robert Clerx, Akin 'Preto' dos Santos maakte hun opwachting in het duel tegen FC Den Bosch in de eerste dan wel tweede helft. Nieuwelingen Niels den Haan, Kevin Paymans, de gebroeders Walter en Erwin Cremers, en Martijn van Galen waren tegen FC Den Bosch nog niet aanwezig vanwege vakantie. Het duel tegen Den Bosch werd met 7-0 verloren.