Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

20 januari 2009

Nivo Sparta toont twee gezichten in Kaatsheuvel

Nivo Sparta speelde vanavond een oefenwedstrijd tegen Zondaghoofdklasser DESK uit Kaatsheuvel. Nivo Sparta had bij rust nog een mooie voorsprong in handen. Roberto Verhagen opende de score vanaf de strafschopstip en op aangeven van Clerx zou Walter Cremers er 2-0 van maken. Nivo Sparta liet het in de resterende minuten van de tweede helft na om de 3-0 te maken en zag DESK zelfs de aansluitingstreffer maken.

In de tweede helft was DESK duidelijk de bovenliggende partij. DESK wist het net wel voldoende te winnen wat resulteerde in een 5-2 nederlaag voor de mannen van Philip den Haan. Zaterdag hervart Nivo Sparta de competitie met een thuiswedstrijd tegen het Zeeuwse Zaamslag.