Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

28 februari 2010

Nivo Sparta verliest van Achilles Veen

Nivo Sparta is voorlopig afgehaakt voor de vierde plaats die aan het einde van het seizoen recht zal geven op een ticket naar de Zaterdag Hoofdklasse. In en tegen Veen werd met 2-1 verloren. Nivo Sparta kwam na een klein kwartier nog wel op voorsprong door een goal van Dick Wind. Achilles Veen was in de eerste helft niet bij machte om het Nivo Sparta echt moeilijk te maken. De eerste de beste kans was direct raak. Uit een corner kon Rob Conradi helemaal vrij raak koppen. Een domper voor de mannen van Gerrie Schaap.

Na rust zocht Nivo Sparta de aanval en leek een tweede Bommelse goal slechts een kwestie van tijd. Onder andere Frenk Schaap en Roberto Verhagen waren dichtbij een doelpunt. Het doelpunt viel echter aan de andere kant na miscommunicatie in de Nivo-defensie. Het was invaller Ballegooyen die Achilles Veen aan drie zeer belangrijke punten wist te helpen.

Voor een fotoverslag: http://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=E0A603FE5FF705F6