Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

04 augustus 2007

Gelijkspel tegen ARC

Op een zonovergoten Eurosportpark heeft Nivo Sparta vandaag met 2-2 gelijkgespeeld tegen ARC uit Alphen aan de Rijn. Bij rust keek het elftal van trainer Bert Ruijsch nog aan tegen een 2-0 achterstand, welke volkomen terecht was. ARC liet zien waar er bij het eerste elftal nog aan gewerkt moet worden.

In de tweede helft zou ARC met een compleet nieuw elftal verschijnen. Nivo Sparta bleek in de tweede helft de betere ploeg en via twee doelpunten van Emiel van der Sanden zou men deze wedstrijd niet verliezen.

Automatismen tussen de nieuwe en oude spelers komen weer langzaam in de ploeg en dat biedt perspectief voor de aankomende oefenduels. Komende dinsdag oefent het eerste elftal in Werkendam tegen Kozakken Boys.