Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

30 juli 2008

Presentatiekalender en Jaargids

Het seizoen 2008/2009 gaat weer langzaam beginnen. Philip den Haan begon zaterdag 26 juli met trainen en ziet zijn selectie steeds groter worden door spelers die terugkomen van hun welverdiende vakanties. Gisteren werd de traditionele openingswedstrijd tegen FC Den Bosch gespeeld, er werd met 7-0 verloren.

Nu het begin van het seizoen nadert, wordt mogelijk ook de presentatiegids weer verwacht. De Spartanen hebben er echter voor gekozen om begin van het seizoen niet met een presentatie gids te verschijnen, maar met een presentatiekalender. Deze presentatiekalender is een goede introductie van het seizoen waarin de belangrijkste informatie , zoals de gebruikelijke columns, teamfoto met teamportretten en programma worden hierin weergeven. In december presenteren de Spartanen een jaargids . De jaargids is vergelijkbaar met de presentatiegids, maar inhoudelijk beter gevuld en inspelend op recente en actuele ontwikkelingen en informatie. De jaargids is ook een echt bewaarexemplaar met een hoge leesdichtheid.