Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

25 oktober 2008

Nivo eenvoudig langs Wilhelmina '26

Nivo Sparta boekte vanmiddag haar tweede overwinning van het seizoen. Tegen Wilhelmina '26 uit Wijk en Aalburg werd het 4-2 voor de mannen van Philip den Haan. Al in de eerste minuut keek Nivo Sparta tegen een 1-0 achterstand aan, de ploeg liet zich niet van de wijs brengen en bleef voetballen. Op slag van rust volgde de beloning met een treffer van Roberto Verhagen die van dichtbij de bal binnentikte.

In de tweede helft liep Nivo Sparta vrij eenvoudig weg van Wilhelmina '26. De ingevallen Mark Santegoets zou in de tweede helft tweemaal scoren, een verdediger van Wilhelmina zou de andere treffer maken. Davey Brothwell liet bij een 3-1 stand overigens na om de 4-1 te maken uit een strafschop. Vervolgens maakte Wilhelmina '26 nog de aansluitingstreffer. Nivo Sparta bleef op de been en Santegoets zou op dat moment zijn tweede van de middag maken. In de slotfase van het duel kreeg Santegoets zelfs een publiekswissel, Barry Bouta kreeg nog een aantal minuten speeltijd.