Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

04 oktober 2008

Ook verlies in Leerdam

Nivo Sparta wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen 2008/2009. In Leerdam kon de ploeg een uur lang redelijk meekomen met titelfavoriet LRC. De ploeg van Philip den Haan kreeg ook een aantal mogelijkheden waaronder een kopbal van Santegoets die maar net naast ging.

Na 62 minuten spelen kwam LRC op voorsprong door een schot van buiten de zestien van Looijen dit na knullig uitverdedigen door de Nivo-defensie. In het restant van het duel probeerde Nivo Sparta het nog wel, maar het was toch vooral LRC dat gevaarlijk werd. In de slotfase kreeg Nivo Sparta nog twee treffers te verwerken, De Blok en Nieuwenhuizen waren de doelpuntenmakers.

Fotoverslag van Jacky Straatman

LRC-Nivo

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik vond de eerste helft al stukken beter als wat ik gezien heb deze competitie. (Ik was niet in Zeeland)En het elftal is gewoon te goed om onderin mee te draaien, dus ik geloof er nog in hoor!

06 oktober, 2008 16:01

 

Een reactie posten

<< Home