Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

29 september 2008

Nivo Sparta opnieuw onderuit

Nivo Sparta wacht nog altijd op de eerste overwinning in de 1e Klasse C. Ook de vierde wedstrijd, een thuisduel tegen streekgenoot Roda Boys, ging verloren. De ploeg van Philip den Haan kwam nog wel op voorsprong na een benutte strafschop van Davey Brothwell. Vlak voor rust ging het op het eigen Eurosportpark toch weer mis. Roda Boys kreeg een strafschop toegekend en benutte deze ook. In de tweede helft zou Roda Boys nog tweemaal tot scoren komen en zo een 3-1 overwinning mee naar Aalst nemen.