Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

15 september 2008

Verlies tegen VVGZ

Nivo Sparta wacht nog op de eerste overwinning in de Eerste Klasse C. VVGZ zorgde zaterdagmiddag voor een verrassing door de ploeg van Philip den Haan op het Eurosportpark met 4-2 te verslaan. Weliswaar miste Nivo nog een aantal spelers (Van de Pas, Blom en Paijmans) maar daar wilde trainer Den Haan zich niet achter verschuilen. Opvallend was wel dat een uitstekende trainingsweek werd afgesloten met een dramatische wedstrijd. VVGZ heeft zeker geen wonderploeg maar Nivo Sparta wist maar niet in haar eigen spel te komen, het was in alle facetten van het spel te onzorgvuldig en ondoordacht. Aanstaande zaterdag speelt Nivo Sparta een uitwedstrijd tegen Zaamslag.

Het tweede elftal van Nivo Sparta ging eveneens ten onder tegen VVGZ. Vlak voor rust kwam de ploeg nog wel op voorsprong door Walter Cremers maar na rust stelde de ploeg uit Zwijndrecht orde op zaken. Vlak na rust werd het gelijk via een strafschop en in de slotfase zou VVGZ opnieuw tot scoren komen: een 2-1 verlies voor Nivo Sparta 2. Het derde elftal van Nivo Sparta boekte haar eerste overwinning van het seizoen door het tweede elftal van WNC te verslaan.