Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

07 september 2008

Gelijkspel tegen Rijsoord

Nivo Sparta 1 is de competitie begonnen met een 1-1 gelijkspel in Ridderkerk tegen Rijsoord. De eindstand stond al bij rust op het bord. Door een ongelukkig eigen doelpunt van aanvoerder Bjorn Jongste kwam Rijsoord op voorsprong. Enkele minuten later stond het al weer gelijk. Op aangeven van Barry Bouta was het Mark Santegoets die de gelijkmaker voor zijn rekening nam. Enkele minuten later leek Nivo Sparta op voorsprong te komen, het doelpunt van Bouta werd echter om dubieuze redenen afgekeurd wegens buitenspel. Aanstaande zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd op het programma, VVGZ uit Zwijndrecht is dan de tegenstander.

Nivo Sparta 2 is de competitie begonnen met een 5-1 nederlaag in en tegen Heerjansdam. Nivo Sparta 3 verloor eveneens, Heukelum bleek te sterk. Het vierde elftal won op eigen veld met 2-0 de streekderby tegen Brakel 3. De uitslagen van Nivo Sparta 5, 6 en 7 zijn voor de redactie niet bekend.