Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

16 november 2008

Nivo Sparta wint in Kloetinge

Nivo Sparta heeft een knappe 1-0 overwinning geboekt in en tegen Kloetinge door een goal van Roberto Verhagen. In de eerste helft had de ploeg van Philip den Haan op het zware veld van Kloetinge het bijzonder lastig met de thuisploeg, door enkele puike reddingen van John van der Ley en door als collectief te knokken voor elke meter bleef de ploeg op de been. In de tweede helft was er een ander wedstrijdbeeld waar te nemen. Nivo Sparta kreeg meer balbezit en werd gevaarlijk. Onder meer Meskal en Santegoets waren dichtbij de openingstreffer. Uiteindelijk was het Roberto Verhagen die scoorde nadat Santegoets de bal voor zijn voeten kopte. Er kwamen maar liefst negen minuten blessuretijd, Nivo Sparta bleef op de been en pakte daarmee drie belangrijke punten.