Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

28 maart 2009

Nivo Sparta kopje onder in Aalst

Nivo Sparta is er niet in geslaagd de goede lijn van na de winterstop door te zetten in Aalst. De ploeg van Philip den Haan ging tegen Roda Boys met 4-2 ten onder. Al snel kwam Roda Boys in het duel op een 2-0 voorsprong, Mark Santegoets zorgde met twee kopballen alsnog voor een gelijke stand. Lang zou deze niet op het bord staan want nog voor rust werd het 3-2 voor de gastheren. In de tweede helft probeerde Nivo Sparta het nog wel maar een goed uitgevoerde counter werd de ploeg fataal. In de resterende twintig minuten kwam Nivo Sparta er niet meer aan te pas en had de zege van Roda Boys nog groter kunnen worden.

2 Comments:

Anonymous Mijnsportfoto said...

Foto's van deze wedstrijd zijn te vinden op Mijnsportfoto.nl:


http://www.pbase.com/elastic02/rodanivo

groeten, Eric

28 maart, 2009 23:09

 
Anonymous Jongste said...

Mooie foto's zowel van Eric als Jacky, maar helaas een teleurstellend wel een terechte nederlaag. Het was als collectief gewoon onvoldoende. Dit zetten we komende week tegen Terneuzen weer recht mannen ! Ben gisteren meteen de mijnen weer ingeweest om weer een nieuwe voorraad kolen te halen.
Gr. Crodoaldo.

29 maart, 2009 17:02

 

Een reactie posten

<< Home