Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

28 februari 2009

Nivo Sparta wint van Zaamslag

Nivo Sparta heeft vanmiddadg een 5-1 overwinning geboekt op het Zeeuwse Zaamslag. Bij rust was het in Zaltbommel nog 1-1. Nadat Zaamslag de leiding had genomen zou Mark Santegoets er op aangeven van Robert Clerx 1-1 van maken. Na rust zou Nivo Sparta op voorsprong komen door een treffer van Bjorn Jongste die een door Santegoets verlengde ingooi van Den Haan binnenwerkte. Santegoets mocht vervolgens zelf de 3-1 aantekenen nadat Roberto Verhagen hem alleen voor de keeper zette. Vervolgens kreeg Nivo Sparta nog twee strafschoppen welke werden benut door Roberto Verhagen. In de slotfase van het duel mocht A1-speler Willem Jan Aelrichs zijn debuut maken.