Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

18 april 2009

Gelijkspel in Veen

Het blijft ongekend spannend in de onderste regionen van de Eerste Klasse C. Nivo Sparta speelde vandaag in Veen 1-1 gelijk, na een 1-0 achterstand bij rust. Invaller Bjorn van Bruchem na vlak na rust de enige Nivo-goal voor zijn rekening. In de eerste helft was de thuisploeg de bovenliggende partij, in de tweede helft waren de betere kansen voor Nivo Sparta.

Met nog twee duels te gaan is er nog van alles mogelijk voor Nivo Sparta. Momenteel bezet het de zevende plaats. Nivo Sparta speelde volgende week een thuisduel tegen Kloetinge, een week later speelt men in Zeeland tegen GPC Vlissingen.