Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

23 mei 2009

Nivo Sparta 1 en 2 winnen

Nivo Sparta 1 en 2 hebben ook hun tweede duel in de nacompetitie gewonnen. Nivo Sparta 1 won op bezoek bij Wieldrecht met 2-1. De ploeg van Philip den Haan kwam op voorsprong door Robert Clerx maar zag Wieldrecht uit een corner nog voor rust op gelijke hoogte komen. In de tweede helft zou Niels den Haan er 2-1 van maken. De eerste wedstrijd eindigde al in een 2-0 overwinning.

Ook Nivo Sparta 2 won. Op bezoek bij Groote Lindt in Zwijndrecht won de ploeg van Egon Salzmann met 3-1. Bij rust keek de ploeg nog tegen een 1-0 achterstand aan. De eerste wedstrijd werd al winnend afgesloten, het werd 4-2.

Komende zaterdag, 30 mei, spelen Nivo Sparta 1 en 2 opnieuw. Dan zullen beide ploegen het degradatiespook definitief moeten verdrijven. Nivo Sparta 1 neemt het op tegen De Zwerver dat Meekerk na strafschoppen versloeg. Nivo Sparta 2 speelt tegen Pelikaan, dat sterker bleek dat Terneuzense Boys.