Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

13 augustus 2009

Parco Payrolling nieuwe shirtsponsor Nivo Sparta

Parco Payrolling is de nieuwe shirtsponsor van Nivo-Sparta. Het bedrijf uit Tiel is gespecialiseerd in Payrolling, Contractbeheer & Consultancy. Parco Payrolling is onderdeel van de Avantus Employment Group, en kenmerkt zich door een zeer grote betrokkenheid bij de relaties waardoor er snel en adequaat kan worden ingespeeld op behoeften en ontwikkelingen bij ondernemers en hun personeel.

Elftalbegeleider Mickeal Straatman is als salesmanager werkzaam bij PARCO. Samen met zijn vader Jacky Straatman, de nieuwe voorzitter van De Spartanen, polste hij directeur Theo Rossen. Rossen, die zelf op hoog niveau voetbalde bij Wageningen en Bennekom, was direct enthousiast. De sponsor overeenkomst is aangegaan voor één jaar, met een optie voor een tweede jaar.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

keurige prestatie, alle eer richting familie straatman die zeer goed werk leveren op dit moment. Goed dat deze betrokkene mensen bij nivo zijn gekomen.

14 augustus, 2009 11:18

 

Een reactie posten

<< Home