Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

04 oktober 2009

Eenvoudige zege in Dinteloord

Nivo Sparta heeft in een winderig Dinteloord opnieuw drie punten toegevoegd aan het seizoenstotaal. Tegen promovendus Dinteloord werd met 4-0 gewonnen. Mark Santegoets kwam evenals bij de thuiswedstrijd tegen GPC Vlissingen meerdere malen op het wedstrijdformulier. Santegoets nam drie van de vier treffers voor zijn rekening. De 1-0 en 2-0 kwamen met behulp van Frenk Schaap en Dick Wind tot stand. De 4-0 was op aangeven van Roberto Verhagen. Tussendoor pikte ook Niels Blom nog een doelpuntje mee door het benutten van een strafschop.

Volgende week, 10 oktober, wacht het Eurosportpark een ware topper in de Eerste Klasse C. Achilles Veen komt dan namelijk in Zaltbommel op bezoek. Een duel dus tussen de nummer 3 (Nivo Sparta) en nummer 1 (Achilles Veen).