Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

11 oktober 2009

Nivo Sparta wint topper van Achilles Veen

Nivo Sparta heeft de topper tegen Achilles Veen met 4-0 gewonnen. Bij rust was er al een 3-0 voorsprong voor de mannen van Gerrie Schaap. Mark Santegoets scoorde twee keer en Niels Blom nam in de eerste helft de andere treffer voor zijn rekening. Na rust had Nivo Sparta kansen op een grotere zege maar alleen uitblinker Dick Wind zou tot scoren komen. Een ruime zege dus voor Nivo Sparta, volgende week opnieuw een thuisduel dan tegen VVGZ.

Ook het tweede elftal van Nivo Sparta wist te winnen. De ploeg van Egon Salzmann versloeg Sleeuwijk met 5-0.