Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

24 maart 2010

Ga met De Spartanen naar FC Den Bosch!

Op Goede Vrijdag 2 april speelt FC Den Bosch om 20.00 uur haar laatste reguliere thuiswedstrijd van dit seizoen. De club is volop in de race voor het behalen van de Jupiler Play-Offs en gaat ervan uit dat het lukt dit belangrijke toetje, waarin wordt gestreden om promotie naar de Eredivisie, te bereiken. In dat geval speelt FC Den Bosch ook na 2 april nog thuis in Stadion De Vliert. Dat neemt echter niet weg dat op Goede Vrijdag FC Den Bosch haar laatste thuisduel van de reguliere competitie 2009-2010 speelt.

FC Emmen is die vrijdag voor Pasen te gast en FC Den Bosch wil die avond gaan voor een vol en sfeervol blauwwit Stadion De Vliert. De club verzoekt daarom alle supporters op 2 april in blauwwit ornaat naar het stadion te komen. Op de wedstrijddag zullen de laatste 1.000 toegangskaarten in de verkoop gaan. De kassa’s bij het stadion zijn vanaf 18.45 uur geopend en er geldt een vrije verkoopregeling.

FC Den Bosch heeft leden van diverse amateurclubs uit de Bossche regio uitgenodigd dit duel bij te wonen. Daarnaast ontvangt de club gasten vanuit de gemeente (Bossche Battle), scholen en goede doelen. En begroet FC Den Bosch die avond een honderdtal lokale ondernemers in de sponsorruimte.

Voorts zijn er een aantal activiteiten opgezet als dank voor de steun van de Bossche fans in seizoen 2009-2010. Zo zullen op het voorterrein van het stadion aan de Victorialaan lekkernijen met het oog op de Paasdagen worden getrakteerd aan de supporters. En zanger Grad Damen zal live optreden voor alle fans in de rust van het voetbalduel! De club wil op die manier de reguliere competitie met haar supporters op een leuke manier afsluiten en daarna hopelijk met zijn allen gaan voor spannende play-offs.

Businessclub De Spartanen en FC Den Bosch nodigen u graag uit voor dit duel. Voor de Baronnen en Sponsoren zijn tickets beschikbaar voor de businessclub van FC Den Bosch. U kunt zich nu aanmelden via businessclub@despartanen.nl