Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

06 februari 2011

Nivo Sparta pakt drie punten in Schelluinen

Nivo Sparta kon weer drie punten toevoegen aan het seizoenstotaal. Uit bij Schelluinen liet de ploeg zien over karakter te beschikken en draaide het in het laatste kwartier een 2-1 achterstand om in een 3-2 zege.

De ploeg van Gerrie Schaap kwam al vroeg op voorsprong. Een schot van Bjorn Cevat kon door Schelluinen-doelman Ter Veer met moeite worden gekeerd. In de rebound was het Mark Santegoets die de 0-1 aantekende. Lang kon Nivo Sparta niet genieten van de vroege voorsprong. Miscommunicatie in de Nivo-defensie leverde Schelluinen via De Bruijn de gelijkmaker op. Deze stand stond ook bij rust nog op het bord.

Na rust zou Schelluinen opnieuw tot scoren komen, ditmaal via Ricardo Papilaya. Nivo Sparta kreeg na de achterstand meer en meer het initiatief en via invaller Dick Wind viel de gelijkmaker. In de slotseconde van het duel zou een andere invaller, Niels den Haan, de 2-3 aantekende.

Nivo Sparta pakte daarmee drie zeer belangrijke punten. Na het eindsignaal vierden de frustraties aan Schelluinen-zijde waarbij een geschorste speler van Schelluinen het veld betrad en spelers van Nivo Sparta aanviel. Gevolg was een massale vechtpartij.