Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

31 oktober 2010

Nivo Sparta wint opnieuw in Zeeland

Nivo Sparta pakte opnieuw drie punten in een uitduel. Waar de ploeg van Gerrie Schaap thuis nog wacht op de eerste zege won het uit al drie van de vier duels. Zaterdag moest GPC Vlissingen er aan geloven.

GPC Vlissingen was op papier de favoriet getuige hun tweede plaats op de ranglijst en de kans dat men bij winst de eerste periodetitel zou kunnen winnen. GPC Vlissingen had een aantal behendige spelers maar het tactisch plan van Nivo Sparta stond goed. In de eerste helft waren de betere kansen dan ook voor Nivo Sparta.

Naar mate het duel vorderde leek de wedstrijd op weg naar 0-0. Vlak voor tijd was het toch nog raak. Invaller Niels den Haan kopte van dichtbij raak en bezorgde Nivo Sparta daarmee drie punten. Aanstaande zaterdag wacht De Zwerver, inzet zijn de eerste drie punten bij een thuiswedstrijd.