Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

10 oktober 2010

Ruime overwinning op Zaamslag

Nivo Sparta heeft een grote uitzege geboekt op Zaamslag. In een zonnig Zaamslag won de ploeg van Gerrie Schaap met maar liefst 6-0.

Al vroeg in het duel kwam Nivo Sparta op voorsprong door Dick Wind. Die stand zou lang op het bord blijven staan. Er waren voldoende mogelijkheden voor de Bommelse brigade maar een doelpunt bleef uit. Zaamslag, dat dit seizoen al twee maal won, kon daar eigenlijk niets tegenover stellen.

Vlak na rust werd het duel door Dick Wind beslist. Het was de opmaat naar meer onder aanvoering van de wissels Lutgens, Santegoets en Den Haan. Bjorn Cevat zou twee keer tot scoren komen, Santegoets kopte als vanouds raak en ook Frenk Schaap pikte weer een doelpunt mee.

Aanstaande zaterdag zal Nivo Sparta het op het eigen Eurosportpark opnemen tegen VVGZ. Inzet is voor Nivo de eerste drie punten op eigen veld en een plaats in de subtop van de 1e klasse C.

Een fotoverslag is te vinden op de website van Zaamslag: klik hier