Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

17 oktober 2010

Opnieuw geen winst

Nivo Sparta wacht nog altijd op de eerste thuiszege van het seizoen. Ook de vierde thuiswedstrijd werd niet gewonnen. VVGZ nam een punt mee naar Zwijndrecht.

De thuisploeg begon sterk en kende een prima eerste vijftien minuten. Naar mate de wedstrijd vorderde greep VVGZ het initiatief. De ploeg van trainer Van der Werff had een grote kans. Niels Blom wist met een katachtige reflex de bal van de lijn te koppen. Vlak voor rust kwam Lutgens niet goed uit en had Nivo Sparta ook zo maar op voorsprong kunnen komen.

Na rust zou VVGZ de leiding nemen via Boom. Lang stond die stand niet op het scorebord. Vijf minuten later was het Frenk Schaap die de 1-1 aantekende. Nivo Sparta probeerde in de fase erna nog door te drukken maar behoudens een aantal schoten van afstand werd het niet meer gevaarlijk.

Volgende week geen competitievoetbal voor de mannen van Gerrie Schaap. Een week later wacht in Zeeland de nummer twee van de 1e Klasse C GPC uit Vlissingen.