Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

06 januari 2008

Theo van Geffen wordt trainer van Hedel

Theo van Geffen wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vv Hedel. Al eerder werd bekend dat good old Theo aan het einde van het seizoen zijn imposante voetballoopbaan zou beeindigen. Nivo Sparta had de 37-jarige Van Geffen graag voor de club behouden als assitent-trainer van Philip den Haan.

Van Geffen wil echter graag op eigen benen staan als trainer en op termijn zijn Trainer Coach 1 behalen. Daarvoor moest Van Geffen aan de slag als trainer van een eerste elftal. Vorig seizoen promoveerde Hedel naar de derde klasse van het zondagvoetbal waar de club momenteel de laatste plaats bezit.

Voorzitter Jack Netten van vv Hedel over zijn nieuwe trainer voor komend seizoen: "Bij Hedel moeten we het hebben van de mouwen opstropen en omdat Theo een winnaars mentaliteit heeft past hij prima in het profiel van onze club," aldus voorzitter Netten.