Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

18 maart 2008

Niels den Haan komt, Van de Pas blijft

Niels den Haan is de derde versterking van Nivo Sparta voor komend seizoen. De talentvolle linkspoot komt over van Kozakken Boys waar hij dit seizoen geregeld in het eerste elftal acteert. De 18-jarige speler is de zoon van Philip den Haan, de nieuwe trainer van Nivo Sparta.

Den Haan stond al enige tijd op de scoutingslijstje van Nivo Sparta, ook al voor de aangekondigde komst van zijn vader als trainer. Dit seizoen wisselt Den Haan zijn wedstrijden af bij Kozakken Boys A1, het tweede elftal maar bovenal in de ploeg van Ad van Seeters. Met Den Haan heeft Nivo Sparta opnieuw een zeer talentvolle speler weten aan te trekken waardoor de ideale mix van routine en jeugd verder wordt geoptimaliseerd.

Toen duidelijk werd dat Niels den Haan bij Kozakken Boys zou vertrekken, heeft Nivo Sparta hier gelijk op ingesprongen. In een aantal gesprekken zijn de toekomstplannen van Nivo Sparta aan Niels den Haan geschetst en deze kon zich hier goed in vinden. Den Haan kan Nivo Sparta prima combineren met zijn studie aan de politie-academie in Rotterdam. De Spartanen zijn zeer verheugd met zijn komst. Eerder werd de komst van Martijn van Galen (Baronie) en Robert Martin Clerx (DOTO) al aangekondigd.

Naast de komst van Niels den Haan is duidelijk geworden dat Rick van de Pas ook komend seizoen voor Nivo Sparta zal spelen. Van de Pas kwam afgelopen zomer over van BVV Den Bosch. Na een moeizame start is de 20-jarige Van de Pas inmiddels de vaste rechtsback van het eerste elftal. Van de Pas speelde eerder in de jeugd van RKC Waalwijk en FC Den Bosch.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Schitterend... De bom zal barsten want die arrogante bommelse lui hebben van het "grote" Kozakken Boys een speler weggehaald... hahaha

19 maart, 2008 07:51

 
Anonymous Anoniem said...

haha de bom Zal zal zeker barsten met deze aankopen

22 maart, 2008 22:37

 
Anonymous Anoniem said...

Jazeker!! Een Aanwinst voor de nieuwe strategie!

25 maart, 2008 18:51

 
Anonymous Anoniem said...

Jazeker!! Een Aanwinst voor de nieuwe strategie!

25 maart, 2008 18:51

 

Een reactie posten

<< Home