Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

16 maart 2008

Van Heijnsbergen en Van Kessel blijven

Randy van Heijnsbergen en Koen van Kessel spelen ook komend seizoen in het rode shirt van Nivo Sparta.

De 21-jarige Van Heijnsbergen kwam aan het begin van het huidige seizoen over van de Belgische tweedeklasser KVSK United. Van Heijnsbergen speelde een jaar bij de Belgische club, daarvoor maakte de linkspoot deel uit van de jeugdopleiding van FC Den Bosch waar hij ook enkele duels in het eerste elftal speelde. De uit Berlichum afkomstige Van Heijnsbergen speelt de laatste maanden noodgedwongen linksback, maar zal zich komend seizoen weer gaan richten op de positie van linkshalf.

Koen van Kessel gaat zijn derde seizoen bij Nivo Sparta tegemoet. Evenals Van Heijnsbergen doorliep de verdediger uit Alem de jeugd van FC Den Bosch waar hij tot de A1 reikte. Van Kessel maakt momenteel een moeilijk seizoen door, toch heeft de technische staf er alle vertrouwen in dat de rechtsback zijn oude niveau van het eerste seizoen kan hervinden.