Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

27 januari 2008

Gelijkspel tegen LRC

Nivo Sparta is er niet in geslaagd om de eerste wedstrijd na de winterstop winnend af te sluiten. LRC Leerdam kwam in Zaltbommel op bezoek. Het treffen eindigde in 1-1. Al vroeg in het duel opende Emiel van der Sanden de score. Zoals wel vaker dit seizoen scoorde de tegenstander weer eens vlak voor rust. Beide teams gingen daarmee rusten met een 1-1 tussenstand.

In de tweede helft, waar het spel opnieuw heen en weer ging, kregen beide teams kansen om tot scoren te komen. Zo verscheen Van der Sanden opnieuw alleen voor de LRC-doelman en ging een omhaal van Theo van Geffen maar net naast. Een gelijkspel dus op het Eurosportpark. Volgende week is er geen voetbal vanwege het carnaval, over twee weken speelt men uit tegen Nunspeet. In het seizoen 2005/2006 won Nivo hier al eens met 1-0 en dat resultaat zou ook dit seizoen welkom zijn. Nunspeet heeft momenteel drie punten meer dan Nivo Sparta.