Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

10 februari 2008

Nivo geeft zege uit handen

Het leek een hele mooie middag te gaan worden in Nunspeet voor alles wat Nivo Sparta was. De ploeg van Frans Grondman was in de eerste helft heer en meester tegen de thuisploeg maar stond slechts met 1-0 voor door een goal van Emiel van der Sanden. De voorsprong had veel groter kunnen zijn gelet op kansen van onder andere Bjorn Cevat, Patrick Peelen en Emiel van der Sanden.

Na een uur spelen volgde toch de logische 2-0, het was opnieuw Van der Sanden die zou scoren. De wedstrijd leek daarmee gespeeld maar uit een standaardsituatie viel al binnen enkele minuten de aansluitingstreffer. Nunspeet begon daarop in de laatste twintig minuten de lange bal te hanteren. Nivo leek op de been te blijven, in de 93ste minuut was het echter Nunspeet dat opnieuw vanuit een standaardsituatie tot scoren zou komen.

Opnieuw geen drie punten maar wel een gelijkspel met perspectief. Zeker in de eerste helft speelde Nivo Sparta bij vlagen zeer goed. Aanstaande zaterdag volgt Geinoord, het zou mooi zijn dan eens de drie punten te pakken. Momenteel is Nivo bezig aan een sterke serie met drie duels (Hoek uit, LRC thuis en Nunspeet uit) welke vijf punten opleverden.