Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

02 april 2008

Gebroeders Cremers naar Nivo Sparta

Nivo Sparta mag opnieuw twee spelers voor komend seizoen begroeten. Het gaat om de gebroeders Cremers.

Edwin Cremers is 20 jaar en zal komend seizoen samen met John van der Ley moeten knokken voor de plaats onder de lat. Cremers speelde zeven jaar lang in de jeugdopleiding van PSV en speelde daarin onder meer samen met Ismail Aissati, Dirk Marcellis en Roy Beerens. In 2004 stapte Cremers over naar AGOVV Apeldoorn waar hij zelfs enkele wedstrijden op de bank zat bij het eerste elftal. Een jaar later volgde de overstap naar de gezamenlijke jeugdopleiding van AGOVV en Vitesse waar hij keepte in de A1. Via GVVV uit Veenendaal en dit seizoen zaterdag derdeklasser Dalto uit Driebergen maakt Cremers nu de overstap naar Nivo Sparta. De technische leiding is zeer verheugd met zijn komst en benadrukt opnieuw de beoogde mix van talent en routine, ook onder de lat.

Walter Cremers begon evenals broer Edwin te voetballen bij CDW Wijk bij Duurstede maar werd ook al vroeg ontdekt. De middenvelder kwam de afgelopen jaren uit voor de jeugd van FC Den Bosch, FC Utrecht en AGOVV Apeldoorn. Bij FC Den Bosch trainde de multifunctionele middenvelder nog onder Roberto Verhagen, beide zitten komend seizoen in de selectie van Nivo Sparta. Dit seizoen speelt de 18-jarige middenvelder voor de A1 van GVVV, dat uitkomt in de landelijke tweede divisie. Met Walter Cremers heeft Nivo Sparta opnieuw een groot talent aan zich weten te binden. Een talent wat bovendien ook aan de slag kon bij andere zaterdag hoofdklassers maar kiest voor de visie van Nivo Sparta en Philip den Haan.