Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

01 december 2008

1-0 verlies tegen GPC Vlissingen

Nivo Sparta is er niet in geslaagd de goede lijn door te trekken. Thuis tegen GPC Vlissingen ging de ploeg van Philip den Haan met 1-0 ten onder.

De eerste tien, vijftien minuten waren van Nivo-zijde nog aardig te noemen. De ploeg kreeg een handvol kansen maar wist de doelman van GPC Vlissingen maar niet te passeren.

GPC Vlissingen, voorafgaand aan zaterdag de nummer voorlaatst in de 1e Klasse C, loerde duidelijk op de counter en kwam er een aantal malen gevaarlijk uit. Ook GPC had het vizier duidelijk niet op scherp staan.

In de tweede helft zou GPC Vlissingen de drie punten mee naar huis nemen. Het was Lunven Vermeer die een aanval van de Zeeuwen wist af te ronden.