Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

04 april 2010

Nivo Sparta - Schelluinen 3-0

Een opsteker voor Nivo Sparta. Er werden drie punten gepakt tegen Schelluinen en daarmee kan het vizier in de resterende drie duels weer naar boven worden gericht. Ondanks wat de uitslag doet vermoeden had Nivo Sparta het niet gemakkelijk tegen Schelluinen. Nivo Sparta kwam in de eerste helft op voorsprong door een strafschop van Niels Blom. Invaller Bjorn van Bruchem maakte er in de laatste twintig minuten twee en bepaalde daarmee de eindstand op 3-0.

Deze week geen fotoverslag. Voor de duels tegen Kloetinge (2-2) en GPC Vlissingen (5-4) volgt later deze week nog een fotoreportage. Door een technische storing was het niet mogelijk deze eerder te publiceren.