Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

06 april 2010

Wedstrijdbezoek FC Den Bosch - FC Emmen

Vrijdag 2 april zijn de Baronnen en Sponsoren van De Spartanen uitgenodigd voor een bezoek aan de businessclub van FC Den Bosch in combinatie met de wedstrijd FC Den Bosch - FC Emmen.

Ruim dertig Spartanen bezochten de laatste thuiswedstrijd van FC Den Bosch in de reguliere competitie. De bezoekers zagen een enerverende wedstrijd waarbij FC Den Bosch bij rust een 2-0 voorsprong in handen had. Toen de ploeg van trainer Brys vlak na rust ook nog eens op 3-0 kwam leek de wedstrijd gespeeld. FC Emmen knokte zich terug en kwam uiteindelijk zelfs op 3-4. In de slotfase pakte Den Bosch uiteindelijk alsnog een punt. De Spartanen zagen daarmee een doelpuntrijk duel in de sfeervolle ambiance van De Vliert.

Businessclub De Spartanen wil via deze weg graag de Businessclub van FC Den Bosch bedanken voor haar gastvrijheid en haar sfeervolle ambiance.