Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

07 augustus 2007

Fortucon nieuwe hoofdsponsor Nivo Sparta

Fortucon is de nieuwe hoofdsponsor van Nivo Sparta. Deze specialist op het gebied van hypotheken, pensioenen, verzekeren, sparen & beleggen prijkt daarmee komend seizoen op de shirts van de hoofdmacht van Nivo Sparta. Er werd op het Eurosportpark een contract voor drie seizoenen afgesloten.

“Ik ben al jaren betrokken bij de club en wij zijn er als plaatselijke onderneming erg blij mee dat wij de nieuwe hoofdsponsor zijn van Nivo-Sparta”, aldus directeur Ad Verwijs van Fortucon in een korte reactie op NivoSparta.nl.

Donderdagavond zal er op het complex van Nivo Sparta een fotosessie plaatsvinden in het nieuwe tenue. Onder meer Voetbal International, voor de seizoensgids van de Hoofdklasse, als ook het Brabants Dagblad en enkele andere regionale media zullen hierbij aanwezig zijn. Ook de heer Verwijs zal hier namens Fortucon aanwezig zijn.

De achterkant van het shirt van Nivo Sparta krijgt eveneens een nieuw sponsor. Het gaat hierbij om ISBW, de specialist op het gebied van opleidingen en trainingen. De Spartanen wenst alle partijen een vruchtbare samenwerking toe!

Voor meer informatie over deze bedrijven:
Fortucon - http://www.fortucon.nl/
ISBW - http://www.isbw.nl/