Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

22 september 2007

4-0 verlies in Geinoord

Het ging vanmiddag in Nieuwegein tegen Geinoord helemaal mis. Er werd door Nivo, zonder de geblesseerde Niels Blom en de geschorste Randy van Heijnsbergen, met maar liefst 4-0 verloren van de plaatselijke trots. Na zeventien minuten spelen kwam de ploeg van Bert Ruijsch op het tweede veld, het hoofdveld was nog niet beschikbaar, al op achterstand. Een strafschop (hands) werd in eerste instantie nog gekeerd maar in de rebound was het Van der Valk die Geinoord op voorsprong zette. Daarmee liep Nivo direct achter de feiten aan en zag het enkele minuten later ook nog eens Stephan Netten met een blessure het veld verlaten. Toen het ook nog eens erg snel 2-0 werd, leek de wedstrijd gespeeld.

De voor Stephan Netten ingevallen Theo van Geffen liet zich direct gelden. De aanvaller had een strafschop moeten krijgen maar deze bleef helaas uit. In de rust moest ook Van Geffen het veld verlaten met een liesblessure. Patrick Peelen werd hierdoor in de ploeg gebracht. Direct na rust was het diezelfde Peelen die Van der Sanden in staat stelde de aansluitingstreffer te scoren. Dat doelpunt bleef uit en in de tegenstoot was het direct 3-0 voor Geinoord. Uiteindelijk zou de thuisploeg met 4-0 winnen.

Aanstaande zaterdag speelt Nivo Sparta de streekderby tegen Kozakken Boys. Ook de ploeg uit Werkendam is het seizoen nog niet heel goed begonnen, mogelijk dus dat Nivo dan haar puntjes weer kan pakken!

Opstelling Nivo-Sparta: Van der Cammen, Van Kessel, Netten (23. Van Geffen; 46. Peelen), Jongste , Bijl (65. Janssen), Brothwell, Paijmans, Verhagen, Van den Berk, Cevat, Van der Sanden
Scoreverloop: 17. Van der Valk 1-0; 26. Van Lijf 2-0; 48. Van Lijf 3-0; 63. De Boer 4-0