Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

13 maart 2011

Nivo wint met 4-0 van Bruse Boys

Nivo Sparta blijft het uitstekend doen na de winterstop. In Bruinisse werd Bruse Boys met 4-0 aan de kant gezet. Na een aarzelend begin en goede mogelijkheden van Bruse Boys was het Nivo Sparta dat scoorde. Frenk Schaap kopte raak uit een ingooi van Niels den Haan. Nog voor rust viel een tweede goal. Onder druk van Mark Santegoets was het een verdediger van Bruse Boys die de bal achter zijn eigen doelman kopte.

In de tweede helft zou Nivo Sparta nog twee keer tot scoren komen. Invaller Dick Wind tekende voor de 0-3. In de slotfase werd het zelfs nog 0-4. Na een overtreding op de opgekomen Bjorn Jongste benutte Mark Santegoets een strafschop. De zege is een goede opsteker in de richting van volgende week wanneer het VVGZ treft. Inzet is een hoge klassering in de 1e Klasse C.