Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

15 augustus 2007

Hoofdklasse Update

Cees Lok is de nieuwe assistent van Fred Rutten bij FC Twente, tegelijkertijd wordt hij trainer van het beloftenelftal van de Tukkers. De oefenmeester was het afgelopen seizoen werkzaam bij de topamateurs van IJsselmeervogels waar hij nu per direct zal vertrekken. Lok trad pas in oktober 2006 aan als coach van IJsselmeervogels om Willem Leushuis op te volgen die aan de slag ging bij een club uit Koeweit.

De voormalig oefenmeester van NEC en NAC Breda werd het afgelopen seizoen kampioen met IJsselmeervogels van de Hoofdklasse B. Ook werd het algeheel kampioenschap van zaterdag gewonnen. In de finale om het landelijke kampioenschap werd uiteindelijk verloren van Argon uit Mijdrecht.

Bij FC Twente was men op zoek naar een nieuwe assistent na het onverwachte vertrek van Eijkelkamp. Nu gaat Cees Lok dus in Enschede aan de slag, hier zal hij ook de leiding krijgen over het beloftenelftal.