Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

16 oktober 2007

2-2 gelijkspel tegen RKDVC

Het eerste elftal speelde vanavond een oefenduel tegen RKDVC uit Drunen. De club uitkomend in de tweede klasse van de zondagafdeling wordt getraind door Frans Grondman, in een nog niet zo ver verleden zelf nog aan het roer bij Nivo. Het werd vanavond een 2-2 gelijkspel, al bij rust was deze stand bereikt.

Alle fitte selectieleden kwamen aan spelen toe. Niels Blom, Patrick Peelen, Theo van Geffen, Dennis Janssen en Dave Brothwell speelden vanavond niet. Wel was er speeltijd voor bijvoorbeeld Rick van de Pas, John van der Ley, Randy van Heijnsbergen en Jochem van Oversteeg.

Nivo kwam vanavond tot twee maal toe op voorsprong, door respectievelijk Bas van den Berk ('18) en Wesley Paijmans ('34). De voorsprong werd telkens weer na enkele minuten ongedaan gemaakt door RKDVC. In de tweede helft kreeg Nivo een handvol 100% kansen maar onder meer Van der Sanden en Van Heijnsbergen wisten het net niet te vinden.

Opstelling Nivo-Sparta: Van der Ley (46. Van der Cammen), Bijl, Jongste (46. Netten), Van de Pas, Van Kessel, Paijmans (65. Jongste), Van den Berk, Cevat (65. Van der Sanden), Verhagen, Van der Sanden (46. Van Oversteeg), Van Heijnsbergen