Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

03 oktober 2007

Gelijkspel voor Nivo onder 23

Nivo Onder 23 speelde vanavond een oefenduel tegen het Nederlands ID-elftal onder 18 jaar. Via Dennis de Bruin kwam het elftal van Bert Ruijsch al snel op voorsprong maar dat werd al snel ongedaan gemaakt. Het zou vanavond op het Eurosportpark ook bij 1-1 blijven.

Aan Nivo-kant maakten Axel Brown, Lars van Steenbergen en Bjorn van Bruchem voor het eerst dit seizoen hun opwachting in onder 23. In de eerste wedstrijd tegen Kerkwijk speelde dit drietal nog niet mee.

Van het eerste elftal maakten Emiel van der Sanden, Stephan Netten, Patrick Bijl, Bas van den Berk, Rick van de Pas en Koen van Kessel hun opwachting. Daarnaast was Joris van der Cammen vanavond gelegenheidsdoelman. Verder speelden vanavond ook de 2e elftal spelers Dennis de Bruin en Jamel Mansour mee. Ook Rene van den Heuvel (B1) mocht opnieuw aantreden.