Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

29 oktober 2007

Bert Ruijsch ziet perspectief

Na afloop van de met 2-1 verloren wedstrijd tegen DOVO sprak trainer Bert Ruijsch uitgebreid met een verslaggever van het Brabants Dagblad. Ook de laatste positie op de ranglijst werd besproken. Ruijsch: "Wij staan nu onderaan maar dragen de rodelantaarn wel perspectief."

Ook over de rode kaart van Niels Blom was Ruijsch duidelijk. "Volstrekt belachelijk. Niels speelde de bal. Het was niet eens geel. Het is mij na twee maanden hoofdklassevoetbal wel duidelijk dat 'grote' clubs bij de arbitrage een streepje voor hebben. Wij moeten die status kennelijk nog verdienen. Van de Werff heeft Nivo Sparta in drie seizoenen driemaal gefloten. Drie keer geeft hij een onterechte rode kaart." Bij DOVO was iedereen het daar ook over eens. Ruijsch: "Hopelijk is die reactie voor de tuchtcommissie aanleiding om de kaart te seponeren. En als dat gebeurt zouden wij het laatste halfuur tegen DOVO opnieuw moeten spelen, want met tien man kan je tegen zo'n ploeg weinig beginnen."