Welkom bij De Spartanen, de supportersvereniging van NIVO Sparta. Hier kan iedereen terecht die geinteresseerd is in de ontwikkelingen van De Spartanen en NIVO Sparta. Meer informatie? Mail ons dan via leden@despartanen.nl of businessclub@despartanen.nl

24 oktober 2007

Nivo onder 23 verliest van OJC

Nivo onder 23 heeft in Rosmalen met 3-2 verloren van OJC Rosmalen onder 23. Het betekende het eerste verlies van het seizoen na een overwinning op het eerste elftal van Kerkwijk en een gelijkspel tegen het Nederlandse ID-elftal.

Bij rust keek men in Rosmalen al aan tegen een 3-0 achterstand. Na een door Koen van Kessel veroorzaakte strafschop, welke werd benut, viel een minuut later al de 2-0. Nog voor rust werd het 3-0. Ook Nivo kreeg in de eerste helft kansen. Zo was Pim Geurts dichtbij de aansluitingstreffen bij een 2-0 achterstand en kreeg ook Emiel van der Sanden de kans om iets terug te doen.

In de tweede helft kwam Nivo wel tot scoren. Op aangeven van aanvoerder Rick van de Pas scoorde Emiel van der Sanden de 3-1. Nadat Nivo kans op kans kreeg was het pas vlak voor het einde van het duel A-junior Geurts die er 3-2 van maakte.